Dækhotel

Dækopbevaring / Dækhotel

Dækhotel

Vi tilbyder at opbevare dine dæk på vores dækhotel, så slipper du for at de optager dyrbar plads i hjemmet,  beskidte hænder, bil og hjem og transport af hjulene. Dine dæk opbevares korrekt i kølige og mørke omgivelser beskyttet imod solens UV-stråler så de holder længst muligt.

Inden sæsonstart tjekker vi dine dæk for slitage  og trænger hjulene til nye dæk, sørger vi for at kontakte dig inden den aftalte tid for påmontering, så de nye dæk kan være klar og monteret inden skiftet foretages.

Vi tilbyder også ekstra services som hjulvask, afbalancering og reparation af dine dæk mens de bor på vores dækhotel, så er du og din bil klar til sæsonen når den starter.

Priser :

Hjulskifte 4 hjul fra kr. 250,-
Dækhotel/Dækopbevaring  fra kr. 200,- pr sæson
Opbevaring inkl hjulskift fra kr. 400,-
Fælgvask i forbindelse med opbevaring kr. 200,-
Afbalancering i forbindelse med opbevaring kr. 200,-

Vi opbevarer dine hjul på vores dækhotel på adressen så du ikke behøver at bestille tid flere uger i forvejen for et hjulskifte. Vi kan skifte dine hjul/dæk med en ventetid på under en time og oftest hurtigere.

Ring og bestil tid på tlf. 43520022 for dækskifte, hjulskifte og info. Vi står til rådighed mellem 08.00 og 17.30 hverdage og 09.00-16.00 lørdage.